• Calcit d.o.o.
  Podjetje Calcit je eden vodilnih proizvajalcev kalcijevih karbonatnih polnil, granulatov in peskov, ki so nepogrešljiva sestavina v številnih industrijah in gradbeništvu. V podjetju poznamo bogastvo narave in znamo iz njega izdelati sestavine, ki bogatijo naše in vaše življenje. Izdelki, ki jih izdelujemo, so sestavni del barv, papirja, umetnih mas, stekla, fasad, tlakov, cest, ipd., njihova izjemna kakovost pa omogoča, da zasedamo posebno mesto na sicer zelo zahtevnem tržišču.

 • Gostilna pri planinskem orlu
  V Stahovici, nedaleč od Kamnika, ob poti v Kamniško Bistrico, stoji družinska gostilna Pri planinskem orlu, kjer popotnikom, planincem in ljubiteljem dobre hrane, že več kot sedemdeset let, ponujamo obilico domačih in lovskih specialitet. Zato vas, če vas pot slučajno zanese v Kamnik, Stahovico, Veliko planino, ali prelepo dolino Kamniške Bistrice, vljudno vabimo, da se vsaj za hip ustavite tudi pri nas in poskusite katero izmed številnih dobrot, ki jih v kolektivu družinske gostilne pri Planinskem orlu, kot nekdaj naše babice, pripravljamo še na "starem ognju".

 • Gostišče GTC 902 na Črnivcu
  V zavetju gozdov in neokrnjene narave, na nadmorski višini 902m se nahaja naše sodobno gostišče in turistični objekt Črnivec GTC 902. Turistični center Črnivec ima prenovljene, sodobno opremljene sobe, ki nudijo gostu vse potrebno udobje. Naš turistični center je namenjen prav vsem, od izletnikov do stalnih gostov. V okolici kompleksa so urejene in markirane sprehajalne poti, nekatere so primerne tudi za gorska kolesa. Veliko je tudi zanimivih izletniških točk. Črnivec je zelo lepa izhodiščna točka za planinarjenje na Menino planino (1508m), Rogatec (1557m), Veliko planino (1670m), Kašni vrh (1435m).

 • Adriatic Slovenica
  Adriatic Slovenica je zavarovalniška skupina z osrednjim trgom v Sloveniji. Svojim strankam, posameznikom in podjetjem vse od leta 1990 omogočamo popolno zavarovalno zaščito za celovito varnost oseb in premoženja. Inovativni poslovni procesi, novi poslovni modeli, prodajne poti in zavarovalne rešitve, ki jih stranke prepoznavajo in cenijo, sodijo med naše najvišje prioritete. Ustvarjamo nove dimenzije varnosti.