Pokrovitelji

Calcit

Podjetje Calcit je eden vodilnih proizvajalcev kalcijevih karbonatnih polnil, granulatov in peskov, ki so nepogrešljiva sestavina v številnih industrijah in gradbeništvu. V podjetju poznamo bogastvo narave in znamo iz njega izdelati sestavine, ki bogatijo naše in vaše življenje. Izdelki, ki jih izdelujemo, so sestavni del barv, papirja, umetnih mas, stekla, fasad, tlakov, cest, ipd., njihova izjemna kakovost pa omogoča, da zasedamo posebno mesto na sicer zelo zahtevnem tržišču.

Gostilna pri planinskem orlu

V Stahovici, nedaleč od Kamnika, ob poti v Kamniško Bistrico, stoji družinska gostilna Pri planinskem orlu, kjer popotnikom, planincem in ljubiteljem dobre hrane, že več kot sedemdeset let, ponujamo obilico domačih in lovskih specialitet. Zato vas, če vas pot slučajno zanese v Kamnik, Stahovico, Veliko planino, ali prelepo dolino Kamniške Bistrice, vljudno vabimo, da se vsaj za hip ustavite tudi pri nas in poskusite katero izmed številnih dobrot, ki jih v kolektivu družinske gostilne pri Planinskem orlu, kot nekdaj naše babice, pripravljamo še na "starem ognju".

Gostišče GTC 902 na Črnivcu

V zavetju gozdov in neokrnjene narave, na nadmorski višini 902m se nahaja naše sodobno gostišče in turistični objekt Črnivec GTC 902. Turistični center Črnivec ima prenovljene, sodobno opremljene sobe, ki nudijo gostu vse potrebno udobje. Naš turistični center je namenjen prav vsem, od izletnikov do stalnih gostov. V okolici kompleksa so urejene in markirane sprehajalne poti, nekatere so primerne tudi za gorska kolesa. Veliko je tudi zanimivih izletniških točk. Črnivec je zelo lepa izhodiščna točka za planinarjenje na Menino planino (1508m), Rogatec (1557m), Veliko planino (1670m), Kašni vrh (1435m).

Generali

Generali zavarovalnica je del Skupine Generali, ki je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. S skoraj 71.000 zaposlenimi smo prisotni v 50 državah sveta in po vsem svetu povezujejo 61 milijonov strank. Generali zavarovalnica v Sloveniji deluje že od leta 1997 in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Že vrsto let je prepoznavna kot prva med zavarovalnicami po zadovoljstvu strank. Naše poslanstvo je, da vam zagotavljamo varen vsakdan. Kot vseživljenjski partner vam želimo stati ob strani v vseh obdobjih življenja, takrat, ko nas potrebujete. Za vas razvijamo celostno in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev. Na voljo smo vam na več kot 300 prodajnih mestih z več kot 700 zavarovalnimi zastopniki v Sloveniji.

Razmere in urnik

Razmere

Žičnica: Ne obratuje.

Trak: Ne obratuje.

Snežne razmere: /

*preverite morebitna obvestila na prvi strani

Obratovalni čas

tor - pet: 18h - 21h (nočna)

sob: 9h - 16h, 18h - 21h (nočna)

ned: 9h - 16h

*preverite morebitna obvestila na prvi strani

Cenik vozovnic

Odrasli

Celodneva: 10€

Nočna: 10€

Otroci in mladostniki

Celodnevna: 8€

Nočna: 8€

Sezonska karta velja od dneva nakupa do 31.3.2020.

Smučišče Osovje zagotovi vsaj 20 smučarskih dni (dnevna in nočna smuka). V primeru manj smučarskih dni se prizna 30% popust pri nakupu sezonske karte za naslednje leto.

Otroci in mladostniki so osebe stare do 18 let.